Digitalni strateg

Sebastjan Boh

Prijavite se

Opis predavatelja

Sebastjan Boh je digitalni strateg pri agenciji AV studio. S svojimi več kot 20 letnimi izkušnjami pomaga partnerjem pri večji prepoznavnosti blagovnih znamk na digitalnih kanalih, višjih organskih pozicijah na iskalnikih, implementaciji napredne analitike, upravljanju družabnih omrežjih, oglaševanju na Googlu, Facebooku, integraciji marketing automation sistemov in ostalih digitalnih izzivih.

Med njegovimi glavnimi referencami je največji slovenski spletni oglasnik bolha.com, kjer je skrbel za optimizacijo, analitiko in spletni promet, kot specialist spletnega marketinga pri podjetju TSmedia je skrbel za optimizacijo portalov siol.net (1.mesto na MOSS-u), najdi.si, bizi.si ter itis.si, kot produktni vodja v marketingu pa je na podjetju Ceneje.si skrbel za razvoj in promocijo e-commerce B2B produktov.

Vsa znanja in izkušnje že vrsto let uspešno posreduje tudi na konferencah, webinarjih, delavnicah in svetovanjih v podjetjih, neprofitnih organizacijah, evropskih projektih in šolah. Z leti je vzpostavil močno poslovno mrežo strokovnjakov iz področja marketinga, IT, prodaje in managementa.

Ekipa

AV predavatelji

Strokovnjaki digitalnega marketinga, oblikovanja in priprave vsebin.
Novo znanje in svež vpogled v spletni nastop bodo z vami delili:

Digitalni strateg

Strokovnjak za družabna omrežja

Direktorica strateškega komuniciranja

Strokovnjak za uporabniško izkušnjo

AV Studio

V številkah

42

LET OBSTOJA AGENCIJE

50+

MEDNARODNIH TRGOV

54

IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV

25+

NAGRAD V ZADNJIH 5 LETIH

NADGRADITE SVOJE ZNANJE O

digitalnem marketingu!

Prijavite se