Strokovnjak za uporabniško izkušnjo

Sanja Verbič

PRIJAVITE SE

Opis predavatelja

Sanja Verbič je specialistka za načrtovanje in oblikovanje mobilnih ter spletnih aplikacij, platform, spletnih trgovin in iger. Znanje in izkušnje je več let pridobivala v agenciji Innovatif ter z delom pri podjetjih, kot so Comtrade Gaming, Sportradar, SRC, 3fs, Viberate in Outfit7.

Naročnike navdušuje z zanimivimi pristopi in inovativnimi idejami pri načrtovanju uporabniških poti ter celovite uporabniške izkušnje. Od načrtovanja ogrodij do priprave prototipov in oblikovanja, s celostnim pristopom rešuje tudi najbolj kompleksne ekosisteme obsežnih digitalnih projektov ter projektov s področja virtualne in obogatene resničnosti (AR/VR).

Njen portfelj bogatijo uspešni projekti načrtovanja spletnih strani, spletnih trgovin in aplikacij za številne naročnike, kot so Postojnska jama, Kočevsko, Ravne Knives, Sportradar, spletna trgovina ToJeTO ter platforma za glasbene izvajalce Viberate.

Sodelovala je tudi pri razvoju aplikacije Triglav Vreme, ki je leta 2017 prejela nagrado Websi za najboljšo uporabniško izkušnjo, še posebej ponosna pa je na projekt virtualne resničnosti Awake za šolanje medicinskega osebja, ki ga je pri podjetju 3fs razvila v sklopu evropskega projekta v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

$image['alt']

SANJA VERBIČ

Strokovnjakinja za uporabniško izkušnjo

PRIJAVITE SE

Ekipa

AV predavatelji

Strokovnjaki digitalnega marketinga, oblikovanja in priprave vsebin.
Novo znanje in svež vpogled v spletni nastop bodo z vami delili:

Digitalni strateg

Strokovnjak za družabna omrežja

Direktorica strateškega komuniciranja

Strokovnjakinja za uporabniško izkušnjo

AV Studio

V številkah

42

LET OBSTOJA AGENCIJE

50+

MEDNARODNIH TRGOV

54

IZKUŠENIH STROKOVNJAKOV

25+

NAGRAD V ZADNJIH 5 LETIH

NADGRADITE SVOJE ZNANJE O

digitalnem marketingu!

Prijavite se