Digitalni strateg

Sebastjan Boh

PRIJAVITE SE

Opis predavatelja

Sebastjan Boh je digitalni strateg pri agenciji AV studio. S svojimi več kot 20 letnimi izkušnjami pomaga partnerjem pri večji prepoznavnosti blagovnih znamk na digitalnih kanalih, višjih organskih pozicijah na iskalnikih, implementaciji napredne analitike, upravljanju družabnih omrežjih, oglaševanju na Googlu, Facebooku, integraciji marketing automation sistemov in ostalih digitalnih izzivih.

Med njegovimi glavnimi referencami je največji slovenski spletni oglasnik bolha.com, kjer je skrbel za optimizacijo, analitiko in spletni promet, kot specialist spletnega marketinga pri podjetju TSmedia je skrbel za optimizacijo portalov siol.net (1.mesto na MOSS-u), najdi.si, bizi.si ter itis.si, kot produktni vodja v marketingu pa je na podjetju Ceneje.si skrbel za razvoj in promocijo e-commerce B2B produktov.

Vsa znanja in izkušnje že vrsto let uspešno posreduje tudi na konferencah, webinarjih, delavnicah in svetovanjih v podjetjih, neprofitnih organizacijah, evropskih projektih in šolah. Z leti je vzpostavil močno poslovno mrežo strokovnjakov iz področja marketinga, IT, prodaje in managementa.

Vsi predavatelji

AV akademija

Znanje vam bodo posredovali sledeči strokovnjaki digitalnega marketinga.
Zaznamujejo jih znanje, dolgoletne izkušnje, strokovnost. Spoznajte jih!

Sebastjan Boh

Sebastjan Boh

Digitalni strateg

Nace Dolenc

Nace Dolenc

Strokovnjak za družabna omrežja

Mateja Kurež

Mateja Kurež

Direktorica strateškega komuniciranja

Gorazd Murnik

Gorazd Murnik

Strokovnjak za uporabniško izkušnjo

AV Studio

V številkah

42

Let obstoja agencije

50+

Mednarodnih trgov

54

Izkušenih strokovnjakov

25+

Nagrad v zadnjih 5 letih

RAZIŠČITE SVOJE ZNANJE O

digitalnem marketingu!

Prijavite se